Welkomstmoment op het stadhuis

Samen met de burgemeester, het stadsbestuur en de nieuwe inwoners van stad Hasselt is er een gezellig kennismaking event op het stadhuis. Na het welkomstwoordje word er ook toelichting gegeven over de verschillende diensten in en rondom stad Hasselt. Zo krijgen de nieuwe inwoners een idee van hoe de stad Hasselt en UNIZO-Hasselt ten diensten staat voor de Hasselaar. Als afsluiter kunnen ze deelnemen aan een gezellige receptie en mogen de nieuwe inwoners een welkomstpakket dat samen gesteld is door Unizo-Hasselt en de lokale handelaars in ontvangst nemen.

Een leuke manier om nieuwe inwoners jou zaak te laten ontdekken.

In het pakket voor de nieuwe Hasselaren zit er heel wat informatie over producten en dienstverlening van lokale handelaren. Zo willen wij de lokale handelaars in de kijker zetten en kunnen de nieuwe Hasselaren meteen kennismaken met wat de lokale handelaar voor hen te bieden heeft.

In het welkomstpakket zitten waardebonnen van de plaatselijke handelaars. Een korting bon bij aankoop van twee producten, een balpen of een gratis geschenk bij een aankoop zijn slechts enkele voorbeelden van wat nieuwe inwoners kunnen verwachten.

Wilt u ook graag onze nieuwe inwoners verwelkomen met een leuke attentie?

Vul het onderstaand formulier in.

[contact-form to=”steve.jacobs@unizo.be” subject=”Inschrijving Nieuwe Inwoners “][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Familie naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Telefoon nr.” type=”text” required=”1″][contact-field label=”opmerking ” type=”textarea”][/contact-form]