Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt

UNIZO Limburg heeft het ‘Handmade In Belgium’-label in Stad Hasselt uitgereikt aan Patrick van Gelooven van bakkerij/ijssalon van Gelooven.

Zaakvoerder Patrick van Gelooven ontving uit handen van Bart Lodewyckx en Steve Jacobs , voorzitter Unizo Hasselt , het Handmade In Belgium – UNIZO. Bakkerij van Gelooven is gespecialiseerd in het vervaardigen van typisch Limburgse vlaaien. De Limburgse vlaai en ouderwets opgerolde broden zijn uniek omdat door het ambachtelijk proces de smaak veel beter tot zijn recht komt. Naast een bakkerij heeft Patrick ook een ijssalon waar het vers gedraaid schepijs wordt vervaardigd door middel van het originele pasteurisatie en rijpingsproces.

Met het HIB-label wil UNIZO Limburg ondernemers die originele en handgemaakte producten afleveren, extra ondersteunen. “Daarom is het zogenaamde HIB-label in het leven geroepen en deze Hasseltse ondernemer past perfect in dit plaatje”, legt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg uit. Met dit label erkent UNIZO Limburg de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten.
Consumenten zijn vandaag meer dan ooit op zoek naar originele producten en willen daarvoor een authenticiteitsgarantie. “Die ambachtelijke ondernemers willen we een duwtje in de rug geven.”, aldus Bart Lodewyckx.

Ondernemers met een HIB-label voldoen aan strikte criteria. Zo moet de ondernemer zijn activiteit in hoofdberoep uitoefenen. Hij of zij mag maximum twintig werknemers in dienst hebben. Bovendien moet het product voor minstens 50 procent ‘handmade’ zijn. Het product heeft daarnaast een zekere nutsfunctie en is uniek in zijn soort.

www.handmadeinbelgium.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Nieuws overzicht