Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt

UNIZO Hasselt stelt nieuwe voorzitter voor.

Het bestuur van ondernemersvereniging UNIZO Hasselt heeft op haar algemene vergadering unaniem Steve Jacobs verkozen tot nieuwe voorzitter. Steve Jacobs volgt Danny Vanswijgenhoven op die 4 jaar voorzitter was. Diane Thijs (Huidcentrum Art de Beauté) wordt ondervoorzitster in opvolging van Marc Creten en Els Schreurs (Huis Vanstraelen) neemt de functie van penningmeester waar.

Steve Jacobs (41) is zaakvoerder van FM Projects, in 2004 gestart als ondernemer, woont in Hasselt-centrum en actief als consultant in de retail. Hij is gespecialiseerd in visual merchandising, remodeling, auditing en mystery shopping. Steve is al enkele jaren actief bestuurslid en penningmeester binnen UNIZO Hasselt.

“Als jonge voorzitter heb ik de ambitie om verder te werken met een jong en dynamisch bestuur. Op korte termijn wil ik dan ook de bestuursploeg van UNIZO Hasselt versterken. Ook willen we met UNIZO Hasselt een volwaardige gesprekspartner zijn van het stadsbestuur, het centrummanagement en in de verschillende stedelijke adviesorganen. Belangenbehartiging en een aanspreekpunt zijn voor alle Hasseltse ondernemers zijn dan ook de hoofdprioriteiten van UNIZO Hasselt. Op gebied van communicatie dienen we ook een tandje bij te steken, communicatie naar onze leden wordt eveneens één van mijn topprioriteiten. Tot slot is het mijn bedoeling om ondernemers samen te brengen op kwalitatieve netwerkactiviteiten.” aldus Jacobs.

Wij willen met het bestuur van UNIZO Hasselt er voor zorgen dat UNIZO de onmisbare partner is voor elke Hasseltse ondernemer”, aldus de kersvers nieuwe voorzitter Steve Jacobs.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Nieuws overzicht