Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt
weekend van de klant

Samen bezorgen we de klanten een onvergetelijk shopmoment tijdens het weekend van de klant.

Ik wil meedoen

Tijdens het weekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zal alles draaien om het bedanken en verwennen van jouw klanten.

Sunday Shopday (Comeos) en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) kenden de laatste jaren een daverend succes. Dit jaar slaan de federaties de handen in elkaar en brengen ze het beste van beide events samen in het Weekend van de Klant. Dit jaar gaan we voor meer winkels en nog meer fun. Meedoen is dus de boodschap. Samen bezorgen we de klanten een onvergetelijk shopmoment.

Hoe weten klanten dat ik meedoe?

Als je ingeschreven bent op onze website (www.weekendvandeklant.be), zal jouw winkel na goedkeuring zichtbaar zijn op onze website. Klanten kunnen er ook de openingsuren en de acties of attenties die je zal aanbieden bekijken.

Om aan te geven dat je deelneemt, is het ook belangrijk om affiches op te hangen of stickers op jouw winkelraam te kleven.

Als je jouw zichtbaarheid wil verhogen, kun je extra promomateriaal (raamstickers, posters, flyers) bestellen via info@unizohasselt.be

Hoe trek ik klanten aan?

Weekend van de Klant draait rond funshoppen… Als handelaar is het de ideale gelegenheid om jouw klanten extra in de watten te leggen, met leuke acties en activiteiten. Organiseer zelf iets of bundel de krachten met je collega-handelaars. Zo kan je een wijndegustatie of een voorleessessie in elkaar steken. Waarom niet je buurman vragen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Nieuws overzicht