Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt

Ondersteunende initiatieven voor handelaars en horeca tijdens ‘Lenteshopping’ op koopzondag 2 april.

Initiatief van Dienst Economie-Stad Hasselt

Beste Handelaar,
Beste Horeca-uitbater,

De lente is in het land! Dit betekent ook dat het binnenkort weer lenteshoppen is in onze gezellige stad, met 2 april als koopzondag.

Tijdens deze koopzondag wil het stadsbestuur van Hasselt jullie ondersteunen met diverse activiteiten voor verschillende doelgroepen (clowns, straatmuzikanten, etc…). Bovendien plannen we naar aanloop van de koopzondag een campagne via de Facebook evenementenpagina ‘Lenteshoppen in Hasselt’. We vragen jullie om dit evenement zo veel mogelijk te delen…

Daarnaast willen wij nog meer dynamiek in de winkelstraten creëren door “levende etalagepoppen”! U heeft vast al ontdekt dat een aantrekkelijke etalage voorbijgangers zal overtuigen om uw winkel te bezoeken. Om uw etalage net dat tikkeltje meer te geven, willen wij u de mogelijkheid geven de traditionele paspoppen in etalages te vervangen door levende exemplaren.

Handelaars die graag willen deelnemen aan de “levende etalagepoppen”, gelieve vóór 23/03 contact op te nemen met onze stagiaire Anaïs via anaïs.brepoels@hasselt.be.
We doen ons best om iedereen die interesse heeft te laten deelnemen, eventueel door een rotatieschema. Maar uiteraard is het aantal modellen beperkt, dus snel reageren is de boodschap!

Samen maken we er een topdag van voor handel & horeca van in Hasselt!

Vriendelijke groeten,
Dienst economie – Stad Hasselt

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Nieuws overzicht