Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt

Stel je kandidaat voor ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer van het Jaar 2017’

Word jij de nieuwe ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer van het Jaar 2017’ ?

Wat?

De intergemeentelijke vereniging Werkgelegenheid Midden-Limburg (een partnerschap tussen de stad Hasselt en gemeenten Zonhoven en Diepenbeek) reikt in 2017 voor de tweede keer de prijs ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer van het Jaar’ uit.   Dit jaar gaat de vereniging op zoek naar die kleine (<20 VTE) en die (middel)grote (>=20 VTE) onderneming op het grondgebied van Hasselt, Zonhoven en Diepenbeek die de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen het best weten te integreren in de bedrijfsvoering. Daar waar de Wroeter (meer informatie: zie hier) vorig jaar na een spannende finale met de eer ging lopen, maken er dit jaar dus twee ondernemingen aanspraak op de titel ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer van het Jaar’.

Een deskundige jury beoordeelt de inschrijvingen op basis van de MVO-scan, een instrument dat werd ontwikkeld in samenwerking met VOKA, UNIZO en Ondernemingsgroep Hasselt. Meedoen is de boodschap!

De beide winnaars krijgen een jaar lang onze bijzondere aandacht & publiciteit, worden gehuldigd in de maand april en ontvangen bij die gelegenheid een cheque ter waarde van 1.000 EUR.

Voor wie?

Alle ondernemingen die voldoende aan de volgende cumulatieve voorwaarden:

  • Gevestigd zijn op het grondgebied van Hasselt, Zonhoven of Diepenbeek of wanneer de organisatie over een exploitatieadres op dit grondgebied beschikt.
  • Minstens drie jaar actief zijn op het grondgebied van de interlokale vereniging.

Hoe?

Er werden twee MVO-scans ontwikkeld: 1 voor kleinere (< 20 VTE) en 1 voor grotere (>=20 VTE) ondernemingen. Vul de juiste MVO-scan in en bezorg deze voor 31 januari 2017 aan de secretaris van de interlokale vereniging Werkgelegenheid:

Yves Janssen

E-mail: yves.janssen@hasselt.be

Telefoon: 011/23 97 19

Adres: Dr. Willemsstraat 34, 3500 Hasselt

Voor meer info KLIK HIER

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Nieuws overzicht