Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt

Huis van het kind organiseert gratis kinderopvang tijdens het weekend van de klant. (persbericht)

“In oktober vindt steevast de herfstshopping plaats, waarbij het hele weekend in het teken van de klant staat”, zegt schepen van Economie Tom Vandeput. “Laat je op zaterdag 6 en zondag 7 oktober verwennen door de handelaars, want in tal van winkels krijg je kleine presentjes en kortingen aangeboden. Op zondag 7 oktober zijn de winkels uitzonderlijk geopend van 11 tot 18 uur, zodat je jezelf extra lang in de watten kan laten leggen door je favoriete handelaar(s).”

Superhandig aan dit koopweekend is dat op koopzondag kinderen van 6 tot 12 jaar tussen 13 en 18 uur welkom zijn in het Huis van het Kind, Maastrichterstraat 96c. Zij organiseren samen met de Hasseltse jeugddienst uitzonderlijk een leuke speelplek voor de kinderen op deze dag. Hier kunnen ze naar hartenlust ravotten, deelnemen aan coole workshops en zullen er tal van animaties voorzien zijn voor uw kroost. Deze opvang is gratis en inschrijven is niet nodig. Je brengt en haalt je kind(eren) wanneer het jou past. Let wel: de plaatsen zijn beperkt tot 50 kinderen.

“Hasselt is een belangrijke shoppingstad én een kindvriendelijke stad. Door tijdens deze koopzondag opvang te voorzien in ons pas geopende Huis van het Kind, slaan we drie vliegen in één klap: ouders kunnen met een gerust hart gaan shoppen, kinderen amuseren zich én het aanbod in Het Huis van het Kind staat extra in de kijker”, aldus schepen van Gezin Karolien Mondelaers.

“Dit initiatief is nu éénmalig”, vertelt schepen van Jeugd Habib El Ouakili. “Maar bij succes willen we dit zeker herhalen. We maken ook werk van andere initiatieven voor kinderen. Zo ronden we momenteel de aankoop van een aantal spelprikkels af. Die gaan we integreren in het openbaar domein in de binnenstad.”

Shoppen maar!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Nieuws overzicht