Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt

‘Handmade In Belgium’-label in Hasselt uitgereikt aan Tom Van Schaijk van Claeys houtconstructies.

Zaakvoerder Tom Van Schaijk ontving uit handen van Bart Lodewijckx en Danny Vanswijgenhoven, voorzitter UNIZO Hasselt, het HIB label. Tuinhoutconstructies Claeys is al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in de houtwereld. Het dynamisch en professioneel team staat dagelijks klaar voor de meest uiteenlopende opdrachten. Of je nu op zoek bent naar een kant en klare carport of liever zelf de handen uit de mouwen steekt, met een ruime keuze aan materialen en jarenlange ervaring zijn zij een geschikte partner. Zij leveren maatwerk uit eigen atelier en maken van elk project een uniek project! Van tuinhuis of carport tot houten bijgebouw.

Met het HIB-label wil UNIZO Limburg ondernemers die originele en handgemaakte producten afleveren, extra ondersteunen. “Daarom is het zogenaamde HIB-label in het leven geroepen en deze Hasseltse ondernemer past perfect in dit plaatje”, legt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg uit. Met dit label erkent UNIZO Limburg de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten.

Consumenten zijn vandaag meer dan ooit op zoek naar originele producten en willen daarvoor een authenticiteitsgarantie. “Die ambachtelijke ondernemers willen we een duwtje in de rug geven. De term ambachtelijk is in België, in tegenstelling tot in Frankrijk niet beschermd. Vandaar dat wij bij UNIZO het HIB-label in het leven hebben geroepen”, aldus Bart Lodewyckx.
Ondernemers met een HIB-label voldoen aan strikte criteria. Zo moet de ondernemer zijn activiteit in hoofdberoep uitoefenen. Hij of zij mag maximum twintig werknemers in dienst hebben. Bovendien moet het product voor minstens 50 procent ‘handmade’ zijn. Het product heeft daarnaast een zekere nutsfunctie en is uniek in zijn soort.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Nieuws overzicht