Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt
WvdKlant

Gratis shopping shuttle voor Weekend van de klant

Hasselt – september 2017

Op 30 september en 1 oktober staat Hasselt in het teken van het Weekend van de Klant en het Fashion Weekend. Tijdens deze tweedaagse verwennen de handelaars hun klanten extra met kortingen, kleine attenties, modeshows en andere animatie. Piekeren over een parkeerplaats hoeft niet volgens UNIZO Hasselt. De ondernemersorganisatie zorgt er voor dat het stadscentrum vlot bereikbaar is met een gratis shopping shuttle.

Goed geregeld door UNIZO Hasselt

Weekend, winkelen, fashion, …

feestelijkheden die een hoop mensen op de been brengen en een impact hebben op de mobiliteit in en om de stad.  Om files, verkeersdrukte en parkeerstress te voorkomen zet UNIZO Hasselt luxe pendelbusjes in. Een duurzaam en gratis alternatief voor de auto. De zogeheten ‘shopping shuttle’ vertrekt van op de carpoolparking Hasselt zuid – IKEA aan de St.-Truidersteenweg, waar het vrij parkeren is, en brengt bezoekers naar de kleine ring – Luikerpoort en weer terug. Gebruik maken van de shuttle kan op zaterdag van 13u tot 19u00 en zondag van 14u tot 18u. Het shopplezier begint al op het parkeerterrein want voor het opstappen worden de reizigers getrakteerd op een glas champagne of een lekker alcoholvrij alternatief. Een luxe manier om het Weekend van de Klant af te trappen.

Dag van de Klant wordt Weekend van de Klant

De 30ste wordt een heel speciale… De Vlaamse zelfstandigenorganisatie UNIZO organiseerde in 2016 al voor de 29ste keer de ‘Dag van de Klant’. Een traditie op de laatste zaterdag van september waarbij de deelnemende handelaars hun klanten extra in de watten leggen en bedanken voor hun trouw.

Brussel en Wallonië sprongen later op de trein. Brussel vierde vorig jaar de negende editie, Unizo-tegenhanger UCM deed het in Wallonië voor de achtste keer.

Comeos, de federatie voor handel en diensten, prikte altijd  de eerste zondag van oktober voor de ‘Sunday Shop Day’. De winkels zijn dan  uitzonderlijk open op zondag, van 13 tot 18 uur .

UNIZO, Comeos en UCM hebben recent besloten om de concepten van Dag van de klant en Sunday Shop Day samen te smelten tot het overkoepelende ‘Weekend van de klant’, dat vanaf nu elk jaar zal worden georganiseerd. Door de speling van de kalender kan elk initiatief haar eigen dag behouden. Het eerste Weekend van de Klant vindt immers plaats op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. Welke winkels meedoen aan de actie is te vinden op www.weekendvandeklant.be en www.unizohasselt.be.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Nieuws overzicht