Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt
weekend van de klant

Bestel tijdig jou promotie materiaal voor het ‘Weekend van de klant’

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober leggen handelaars klanten extra in de watten.

Sunday Shopday (Comeos) en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) slaan de handen in elkaar en brengen het beste van beide events samen in het Weekend van de Klant : een heel weekend shopplezier. Handelaars, steden en gemeenten werken samen om iedereen een onvergetelijke shopdag te bezorgen. Vol leuke acties en evenementen zoals straat- en winkelanimatie, modeshows of wedstrijden.

Wil je weten welke handelaars deelnemen aan het event? Ontdek het op onze website !

Bedankt aan al onze partners!

Bestel tijdig jou promotie materiaal voor het ‘Weekend van de klant’

Dat kan via dit formulier. Op de pagina promotiemateriaal vind je digitaal materiaal dat je voor online platformen kan gebruiken. Via onze webshop kan je heel wat promotiemateriaal (zoals banners, vlaggen, rode lopers,…) en leuke attenties (zoals speculaasjes, snoepjes, …) bestellen. Je kan er ook een kant-en-klaar promopakket bestellen.

De artikels in de shop zijn telkens gepersonaliseerd in functie van Weekend van de Klant. Onderstaande artikels maken deel uit van onze nationale imagocampagne. Een extra boost voor uw public relations.

U kan uw bestelling nog plaatsen tot donderdagmiddag 8 september

Schrijf je in

Wil jij er samen met ons op 30 september en 1 oktober een echt shopweekend van maken? Schrijf je dan in via dit formulier. Weekend van de Klant staat open voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van Comeos, UNIZO of UCM moedigen we je aan om mee te doen. Schenk je een cadeautje aan je klant of organiseer je een leuke activiteit, zoals een champagnebar, springkasteel of modeshow? Vergeet niet deze te omschrijven bij “Actie of activiteit”.

Inschrijvingen

Wij kijken je registratie na en zorgen ervoor dat jouw informatie op de website verschijnt. Zo weten je klanten dat hun favoriete winkel meedoet, maar krijgen ook toeristen de kans om je zaak te ontdekken. Bij publicatie op de site ontvang je een bevestigingsmail, met daarin een login en paswoord. Hiermee kan je op de website jouw winkel(s) beheren.

Heb je meerdere winkels?

Download hier het excelformulier en mail dit naar info@weekendvandeklant.be. Wij plaatsen je winkels online en bezorgen je een login en paswoord om de gegevens aan te passen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Nieuws overzicht