Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt

Bedrijfsbezoek Recor Hasselt

UNIZO Hasselt nodigt u uit voor een exclusief bedrijfsbezoek bij Recor. Het verhaal van Recor begint in 1949 in Hasselt. René Corthouts is dan 24 jaar en start met de productie van matrassen.

Heel wat mensen uit Hasselt en omstreken werken bij Recor. Om concurrentieel te blijven wordt in de jaren 2000 sterk in de productiefaciliteiten geïnvesteerd. Zo kan Recor ook in Hasselt blijven produceren. Naast een focus op innovatie, werkt Recor aan een duurzaam beleid door o.a. het beter recycleren van afval.
René Corthouts was in 2007 dé stuwende kracht achter de modernisering van de productie. Hij zei altijd: ‘Als we het doen, dan gaan we het goed doen.’ Om de continuïteit van het familiebedrijf te waarborgen, beslissen Charles en Adrien Corthouts – de kleinzonen van René – om in 2016 mee in de onderneming te stappen.
Belgisch vakmanschap, duurzaamheid en een hart voor mens en omgeving zijn de belangrijkste succesfactoren van Recor, die de familiale waarden zeer hoog in het vaandel draagt.

Nu bijna 70 jaar na de oprichting van Recor krijgen we exclusief de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen.

Programma:
18u30: ontvangst met broodjes
19u00: welkomstwoord door Steve Jacobs
19u05: korte presentatie van het bedrijf
19u20: rondleiding in de productiesite en vernieuwde showroom
21u00: netwerkdrink
22u00: einde
Deelname is gratis voor UNIZO leden, €10 voor niet-leden.
Opgelet! Het aantal plaatsen is beperkt.

Inschrijvingen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Nieuws overzicht