Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt
Tijdens Pukkelpop word de Kempische Steenweg afgesloten

Omleidingsroute voor bewoners en lokale handelaars tijdens Pukkelpop

Tijdens Pukkelpop word de Kempische Steenweg afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer.

Van woensdag 17 augustus om 6.00 uur tot zondag 21 augustus om 16.00 uur wordt de Kempische Steenweg ter hoogte van het Pukkelpopfestival afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. Enkel fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het stuk tussen de kruispunten Vijverstraat/Tulpinstraat en Europalaan/Walenstraat.

Omdat het verkeer vanuit Hasselt al afgeleid wordt aan de Corda Campus, zal er tijdens het festival geen gemotoriseerd verkeer over de Philipsbrug rijden. Doorgaand verkeer van of naar Noord-Limburg wordt omgeleid via Genk of via Lummen. Ter hoogte van het afrittencomplex E314 in Houthalen kunnen zij kiezen om via de Westerring in Genk naar Hasselt te rijden of via het Klaverblad in Lummen. In de omgekeerde richting kunnen zij op dezelfde manier naar Noord-Limburg rijden. “Hasselt blijft te allen tijden bereikbaar,” zegt burgemeester Hilde Claes. “De reistijden via Genk of Lummen zullen niet hoger liggen dan wanneer je andere jaren op een festivaldag Hasselt in of uit rijdt via de Kempische Steenweg.”

Omleiding voor buurtbewoners en lokale handelaars

Voor buurtbewoners en handelaars werden er maatregelen op maat uitgewerkt die de lokale toegankelijkheid moeten verzekeren. Je ontvangt daarom binnenkort een omleidingsplan, specifiek op maat voor je situatie, in je brievenbus. Op deze manier zal je precies weten hoe je je woning en/of handelszaak kan bereiken en verlaten tijdens de festivalperiode.

Heb je nog vragen over de bereikbaarheid van je huis, dan kan je contact opnemen met bereikbaarheidsadviseur Tom Buntinx via het nummer 011 43 38 55.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Mobiliteit