Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt

Kennisuitwisseling

Bijblijven en de kennis en expertise vergroten.

Dat kan via dat kan via onze Actuasessies, infosessies, workshops en bedrijfsbezoeken die we organiseren.
De regelmatige activiteiten en bijeenkomsten zijn de ideale gelegenheid om collega ondernemers te ontmoeten, kennis en ervaringen te delen, informeel van gedachte te wisselen. Kortom alles wat nodig is om een professioneel netwerk uit te bouwen en zaken te doen.

Contacten leggen is belangrijk. Net als bijblijven en de kennis en expertise vergroten. Dat kan via infosessies, workshops en bedrijfsbezoeken die we organiseren. Doe er uw voordeel mee!

Gratis Webinars voor ondernemers

Beste ondernemer In deze uitzonderlijke tijden voor alle ondernemers lanceert UNIZO Hasselt 5 webinars via onze facebookpagina tijdens een Facebook live met relevante onderwerpen om

Lezen »

Als ondernemer hebt u 101 redenen om te kiezen voor een UNIZO-lidmaatschap.

We nemen het op voor uw rechten en belangen als zelfstandige ondernemer, KMO bedrijfsleider of Vrije Beroeper. Voor minder pestbelastingen, minder paperassen en een gezond ondernemersklimaat

Zo bent u stevig verzekerd als ondernemer. Maar u krijgt ook UNIZO als adviseur er boven op. De toegang tot het grootste netwerk van ondernemers in Vlaanderen en Brussel. En last but not least zult u efficiënter ondernemen.

10 concrete voordelen hoe we uw bedrijf op handen kunnen dragen