Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt

Actuasessie: Word een Local Hero in 7 stappen.

kurt ostyn“Beter een ‘grote kleine’, dan een ‘kleine grote’.”

Dat is het verrassende antwoord van marketingexpert Kurt Ostyn op de vraag hoe de lokale handelaar of ondernemer zich best kan wapenen tegen grote winkelketens, multinationals en e-commerce-reuzen.
Kurt Ostyn gelooft in de toekomst van ‘Local Heroes’: handelszaken of ondernemers die binnen hun verzorgingsgebied of binnen hun doelgroep op een onderscheidende manier succesvol zijn. Met herkenbare voorbeelden en recepten loodst hij jou door de 7 fundamenten van zijn ‘local hero’-marketingstrategie.

Een sessie voor ambitieuze ondernemers die met open vizier naar de toekomst durven kijken.

Enkele getuigenissen:

“Al veel sessies bijgewoond omtrent marketing, maar deze van Kurt Ostyn was schitterend: concrete cases – boeiende anekdotes en tips.”  

“Kurt Ostyn was duidelijk, legde een aantal pijnpunten bloot en gaf aan de hand van voorbeelden oplossingen voor eerder toegepaste cases.” 

“Kurt weet te boeien door duidelijke taal en talrijke inspirerende voorbeelden uit de realiteit.” 

“Uitstekende presentatie met veel praktijkvoorbeelden. Veel stof om over na te denken meegekregen op één avond.”

Kurt Ostyn heeft meer dan 20 jaar ervaring als marketeer en brengt herkenbare voorbeelden en recepten en scoort steeds hoog bij onze deelnemers.

Meer info & Inschrijvingen: KLIK HIER

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Activiteiten

Stadsleverancier

Stad Hasselt geeft jaarlijks een aanzienlijk bedrag uit via overheidsopdrachten en wenst ook lokale ondernemers meer kansen te geven. Lokale ondernemers zijn immers belangrijk voor

Lezen »