Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt
Nieuwe inwoners 22.2

Zo zetten wij onze lokale handelaar in de kijker.

Verwelkoming nieuwe Hasseltse inwoners.

De nieuwe inwoners van Hasselt worden uitgenodigd op het stadhuis voor een ontvangst door de burgemeester, de schepenen en de leden van de gemeenteraad. Met een korte welkomsttoespraak en een welkomstpakket heet de burgemeester de nieuwe inwoners met een glaasje welkom.

In het pakket voor de nieuwe Hasselaren zit er heel wat informatie over producten en dienstverlening van lokale handelaren. Zo willen wij de lokale handelaars in de kijker zetten en kunnen we nieuwe Hasselaren meteen kennismaken met wat de lokale handelaar voor hen te bieden heeft.

In het welkomstpakket zitten waardebonnen van de plaatselijke handelaars. Een korting bon bij aankoop van twee producten, een balpen of een gratis geschenk bij een aankoop zijn slechts enkele voorbeelden van wat nieuwe inwoners kunnen verwachten.

We verwelkomen onze nieuwe inwoners 4 keer per jaar op het stadhuis.

  • woensdag 22 februari 2017
  • woensdag 17 mei 2017
  • woensdag 23 augustus 2017
  • woensdag 22 november 2017

Wilt u ook graag  onze nieuwe inwoners verwelkomen met een leuke attentie?

Vul het onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

[contact-form to=’info@unizohasselt.be’ subject=’Ik wil graag meer info over verwelkoming nieuwe inwoners Hasselt’][contact-field label=’Naam %26amp; Voornaam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoon nummer’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Activiteiten, Nieuws overzicht