Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt

Osteria Moretti neemt de Sole Orto Award 2021 mee naar huis

Op een heuse gala-avond in het Holiday Inn Hotel van Hasselt, werd restaurant Osteria Moretti uitgeroepen tot winnaar van de Sole Orte Award. Dat is een onderscheiding die Unizo Hasselt jaarlijks uitreikt aan een lokale onderneming die uitzonderlijke prestaties heeft neergezet.

Na een nek-aan-nek race met het sterke deelnemersveld van zeven genomineerden, ging de award dus naar Tiana Moretti en Alexander Reniers van Osteria Moretti. Ze haalden het nipt voor Sappig (Stephanie Thys) en Café Beauté (Caroline Rigo), die respectievelijk 2de en 3de werden.

Waarom? “Osteria Moretti toonde zich dus de meest veerkrachtige Hasseltse ondernemer”, aldus Steve Jacobs, voorzitter van Unizo Hasselt. “Zij hebben zich het afgelopen jaar bijzonder inventief getoond om de coronacrisis te boven te komen.”

Tiana Moretti bevestigt: “Bij het begin van de pandemie zijn we onmiddellijk overgeschakeld op take-away. Daarnaast viel mijn oog op een leegstand pand waar we in de kerstperiode cadeaupakketten zijn gaan aanbieden (La Cantina by Moretti). Dit bleek een groot succes. En ook toen we opnieuw gasten mochten ontvangen, zijn we de lat erg hoog blijven leggen. Alles wat mensen van bij ons op hun bord of in hun glas krijgen, moet top zijn. Dat we daar nu erkenning voor krijgen, doet ons veel plezier”, aldus nog Tiana Moretti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Activiteiten

Stadsleverancier

Stad Hasselt geeft jaarlijks een aanzienlijk bedrag uit via overheidsopdrachten en wenst ook lokale ondernemers meer kansen te geven. Lokale ondernemers zijn immers belangrijk voor

Lezen »