Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt

Gratis Webinars voor ondernemers

Beste ondernemer

In deze uitzonderlijke tijden voor alle ondernemers lanceert UNIZO Hasselt 5 webinars via onze facebookpagina tijdens een Facebook live met relevante onderwerpen om te ondernemen in deze crisistijden. De webinars zijn gratis te volgen en worden verzorgd door Brain Rangers.

Onze eerste webinar staat gepland op donderdag 2 april, vervolgens dinsdag 7 april, donderdag 9 april, maandag 13 april en donderdag 16 april telkens om 20u00.

De volgende topics komen aan bod:

Donderdag 2 april – Sessie 1: Crisiscommunicatie: Hoe communiceer ik met mijn klanten ten tijden van de coronacrisis? We leggen helder uit hoe je tijdens deze crisis kunt communiceren met je klanten over de impact van de Coronacrisis op je onderneming. Hoe zit het met je bereikbaarheid, hoe pas je je dienstverlening aan en hoe kan je op een eenvoudige manier je klant toch nog aanzetten tot kopen? (of op zijn radar blijven zolang als je dicht bent). 

Dinsdag 7 april  –  Sessie 2: Speed-cursus online storytelling: Om vandaag op te vallen (en relevant te blijven) op Facebook is het belangrijk dat de posts die je maakt ook echt ‘gelezen’ worden. We geven je een aantal belangrijke tips rond ‘online storytellen’: Het maken van social media content die door je klanten gelezen, geliked en zelfs gedeeld gaat worden. 

Donderdag 9 april – Sessie 3: Maak een Facebook winkel: Geen website maar toch snel een E-shop inrichten? Het kan met een Facebook Shop. In dit webinar leer je hoe je zo een winkel opzet op de Facebook pagina van je bedrijf en hoe je artikels toevoegt om alsnog online te kunnen verkopen. 

Maandag 13 april – Sessie 4: Breng je producten juist in beeld: Maar je moet die producten ook goed in beeld brengen en dat kan je met je smartphone. Fotografe Saskia van zusterbedrijf MissMatch geeft je een resem tips hoe je je smartphone als “pro” kunt gebruiken en de knapste plaatjes schieten (en bewerken) van je producten.

Donderdag 16 april  – Sessie 5: Promoot je producten op Social Media: Met de lockdown hebben je klanten (en je prospecten) meer dan genoeg tijd om op social media te zitten. Hoe bereik je dan nieuwe klanten? Met advertising. We leren je met een aantal simpele tips een post te boosten naar een doelgroep van personen die je Facebook pagina nog niet volgen maar wel nieuwe potentiële klanten kunnen worden.

We hopen je virtueel te mogen ontmoeten en de netwerkdrink die houden we voor achteraf.

Steve Jacobs
voorzitter UNIZO Hasselt

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Activiteiten, Nieuws overzicht