Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt

Feest van de ondernemer 18/11/2016

WAAROM?

Elke derde vrijdag van november wil UNIZO alle ondernemers een hart onder de riem steken. We willen hen bedanken voor alle tijd, moeite, zweet en tranen die ze in hun zaak steken. En we willen onze appreciatie laten blijken voor de toegevoegde waarde die ze onze samenleving schenken. Want ondernemers hebben we broodnodig om al het goede rondom ons in stand te houden.

Dit jaar focust UNIZO met de Dag van de Ondernemer op het feit dat ondernemers heel gewone mensen zijn. Ze houden van een avond onder vrienden. Op hun vrije dag lezen ze graag uitgebreid de krant bij het ontbijt. De toekomst van hun kinderen houdt hen heel erg bezig. Ze hebben al eens een meningsverschil met hun partner. En ze sporten graag, maar soms te weinig. Daarnaast hebben ze enkele buitengewone kenmerken. Ze hebben goesting om te creëren. Het zijn doorzetters. Vaak overleven ze met iets minder slaap. Ze gaan steeds op zoek naar oplossingen. Ze jagen hun dromen na. Ze willen de wereld veranderen. En ondertussen creëren ze tewerkstelling en zorgen ze mee voor onze welvaart. En die kenmerken maken van hen ondernemers. Heel gewone mensen… met enkele buitengewone kenmerken. En daarom verdienen ze ons respect. 

UNIZO is dan ook trots op vrijdag 18 november opnieuw de Dag van de Ondernemer te organiseren, in samenwerking met het Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Schrijf je hier in voor het feest van de ondernemer

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Meer nieuws met categorie: Activiteiten

Stadsleverancier

Stad Hasselt geeft jaarlijks een aanzienlijk bedrag uit via overheidsopdrachten en wenst ook lokale ondernemers meer kansen te geven. Lokale ondernemers zijn immers belangrijk voor

Lezen »