Als ondernemer heeft u 101 redenen om nu te kiezen voor het lidmaatschap bij Unizo Hasselt

Belangenbehartiging

Belangenbehartiging door ruimte, begrip en erkenning te creëren voor de zelfstandige ondernemers.

Of het nu gaat om bereikbaarheid en parkeergelegenheid, beschikbaarheid en kwaliteit van ruimte om te ondernemen, het aanscherpen of juist beperken van regels, dienstverlening op maat van de ondernemer, wisselwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven: het zijn allemaal thema’s waar UNIZO Hasselt een actieve rol in speelt.

Concreet gebeurt dat door lobbyen, informeren, motiveren, inspireren en het stimuleren van samenwerkingsverbanden. Anders gezegd:  het draagvlak vergroten.

Stadsleverancier

Stad Hasselt geeft jaarlijks een aanzienlijk bedrag uit via overheidsopdrachten en wenst ook lokale ondernemers meer kansen te geven. Lokale ondernemers zijn immers belangrijk voor

Lezen »

Als ondernemer hebt u 101 redenen om te kiezen voor een UNIZO-lidmaatschap.

We nemen het op voor uw rechten en belangen als zelfstandige ondernemer, KMO bedrijfsleider of Vrije Beroeper. Voor minder pestbelastingen, minder paperassen en een gezond ondernemersklimaat

Zo bent u stevig verzekerd als ondernemer. Maar u krijgt ook UNIZO als adviseur er boven op. De toegang tot het grootste netwerk van ondernemers in Vlaanderen en Brussel. En last but not least zult u efficiënter ondernemen.

10 concrete voordelen hoe we uw bedrijf op handen kunnen dragen